Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 06 червня 2021 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
06
червня
18:30

ПІЖАМА НА ШІСТЬОХ

Марк Камолетті

Блискуча, дотепна, повна несподіваних і смішних ситуацій комедія про сімейне життя типовою французької сім’ї. Кожен з учасників любовного трикутника намагається благополучно вибратися з положення, що склалося, при цьому потрапляючи в ще більш заплутану історію. Дві години гарного настрою, безумовно, є хорошим подарунком публіці.

Жанр: суперкомедія

Тривалість: 2 години 30 хвилин

Мова: російська

Режисер-постановник, художнє та музичне оформлення: Олександр Голубенко, заслужений артист України

Дійові особи та виконавці:

БЕРНАРД – Олександр Голубенко, заслужений артист України

ЖАКЛІН – Ілона Соляник, заслужена артистка України

СЮЗЕТТА – Неллі Масальська, заслужена артистка України

РОБЕРТ – Андрій Мельников, заслужений артист України

ДЖОРДЖ – Арсен Босенко, заслужений артист України; Сергій Федоренко

СЮЗАННА – Людмила Журавель, Анастасія Плахтій

Опубліковано в Афіша

     На численні дитячі прохання артисти Запорізької обласної філармонії з любов'ю і душею підготували нову програму з найхітовішими піснями з улюблених мультфільмів.         Тож, запрошуємо юних друзів у захоплюючу мандрівку, насичену пригодницькими історіями, неповторними перевтіленнями, веселими розвагами, улюбленими добрими мультяшними героями та звісно ж, найкращими чудовими музичними шедеврами.     

   Подорожуючи найпотаємнішими куточками Мультляндії ви зустрінете смішних і водночас амбітних Посіпак, а веселуни Тімон і Пумба порадують глядачів будь-якого віку! Пісні з мультфільму «Аладдін» нагадають про справжню любов і віру в чари.

  Маленькі красуні зможуть поспівати разом з Принцесами, а справжні майбутні захисники стовідсотково впізнають Ральфа та Робокарів. Комедія, пригодницьке фентезі, романтична казка, та багато-багато знайомих улюблених пісень – все це « Мультконцерт-2»!

Опубліковано в Афіша
Неділя
06
червня
11:28

З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА!

 Шановні майстри журналістики!

Дорогі друзі та надійні партнери!

  

Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною КОНАРЕВОЮ щиро вітає вас із професійним святом – З ДНЕМ ЖУРНАЛІСТА!

Опубліковано в Новини