Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 03 березня 2021 — Запорізька обласна філармонія

Прийшла весна і в наших серцях ожили найсвітліші, найпотаємніші почуття, які здатні розфарбувати світ у неймовірні кольори. Кольори, які дарують нам багато сонця, тепла й любові.

Як відомо, усе прекрасне, миле й добре починається з її величності Жінки. Напередодні весняного свята краси - Міжнародного жіночого дня, 3 березня у концертному залі імені М.І. Глінки артисти й колективи Запорізької обласної філармонії дарували прекрасній половині людства найщиріші «Музичні компліменти». Відчувалося, що всі з великим нетерпінням чекають на свято, адже квитки на концерт були розкуплені ще за тиждень до прем'єри. Захід відвідали як нові прихильники філармонійного мистецтва, так і давні друзі, а саме працівники Запорізького заводу феросплавів.

У залі на чарівних глядачок чекав незабутній феєрверк емоцій та почуттів. Святковий концерт поєднав у собі все найкраще, що може побажати жінка. А бажає вона завжди чимало…

Під час програми на адресу глядачок звучали палкі зізнання в коханні, артисти запалювали, навіювали романтичні спогади та надихали на нові звершення.

З 8 Березня слухачок вітали найкращими українськими та зарубіжними композиціями про жінок та кохання: «Ваше величество женщина», «Я люблю тільки тебе», «Womeninlove», «Скажи мені», «Timeforua», «Візьми мене в полон» та багато інших улюблених музичних творів.

Свої мистецькі подарунки чарівним леді презентували артисти Запорізької обласної філармонії: провідні майстри сцени, лауреати міжнародних конкурсів Юлія Якса і Микола Квєтков, лауреат міжнародного конкурсу Володимир Галіченко (скрипка), Поліна Гонтарь, Вікторія Шестакова, Герман Романченко, Богдан Хижняк; інструментальний ансамбль під керуванням Юрія Крюкова (фортепіано) у складі артистів академічного симфонічного оркестру:Віталій Мартиненко (ударні), Тарас Пацернюк (труба) і артист оркестру академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Артем Крамаренко (бас-гітара); ансамбль бандуристів «ЛюбоGRAY», концертмейстери Іоланта Дамаскіна (фортепіано), Світлана Зеленська (фортепіано)та Дмитро Саверов (бас-гітара).Виключний талант, блискучу хореографію та романтичні українські пісні подарував академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь. Впродовж всього вечора ведучі заходу – Анна Миронова та Юлій Гаврилов ділилися з глядачами позитивним настроєм.

Цього вечора у залі панувала атмосфера захоплення й справжнього мистецького відпочинку. У великому захваті від музичної програми та екскурсії концертним залом імені Глінки були координатор «Альянс Франсез в Україні», представник Посольства Франції в Україні Тома Белламі та президент «Альянс Франсез Запоріжжя» Людмила Богдановська, які завітали до філармонії.

Під час зустрічі почесні гості разом з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою визначили подальші перспективи партнерства щодо реалізації спільних культурно-мистецьких програм та втілення мистецьких проєктів.

Творчий колектив Запорізької обласної філармонії завжди створює всі належні умови для комфортного дозвілля містян та з радістю дарує романтичні емоції!

Щирі посмішки, бурхливі овації та безкінечні вигуки «браво» від глядачів – найкращий доказ того, що концерт «Музичні компліменти» – це дійсно незабутній подарунок жінкам до свята!

Творчий колектив Запорізької обласної філармонії завжди створює всі належні умови для комфортного дозвілля містян та з радістю дарує романтичні емоції!

Опубліковано в Новини

Запорізька обласна філармонія дарує вам можливість зробити музичний комплімент коханій та відсвяткувати жіноче свято 3 березня у приємній мистецькій атмосфері!

Цілий вечір,присвячений жінкам – найкращий подарунок, який ви можете зробити своїй леді. Адже музика - це справжній прояв почуттів, що здатний затьмарити будь-які слова. Провідні майстри сцени, солісти-вокалісти та інструменталісти підготували ніжну концертну програму для наймиліших, найкрасивіших, най-най-найкращих жінок. У букеті весняного компліменту – твори, які входять до скарбнички найромантичнішої музики та підкорюють жіночі серця. Ми впевнені, що «Музичні компліменти» подарують безліч позитивних, щасливих, феєричних вражень!

Вечір весни, краси та мистецтва – це найщиріший комплімент для жінки! Кращим рішенням для подарунка на свято усіх жінок - буде завітати на програму «Музичні компліменти» до концертного залу ім.М.І.Глінки та у компанії улюблених артистів.

У нас завжди тепло, щиро та з любов’ю!

Опубліковано в Афіша