Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 17 липня 2020 — Запорізька обласна філармонія

17 липня у Запорізькій обласній філармонії закриття концертного сезону! 

На сцені – академічний симфонічний оркестр, за диригентським пультом – головний диригент, народний артист України Вячеслав Редя з популярною програмою «Хіти кіноекрану»! 

З самого початку зародження кінематографу музика та кіно нерозривно пов’язані між собою. Саме музика створює настрій кінокартини,  насичує її красою, пробуджує людські почуття, додає живого подиху та підкорює серця глядачів. Музика підкреслює емоційний стан фільму, наповнює сюжет додатковими фарбами, а іноді, відіграє головну роль!   

Концертна програма академічного симфонічного оркестру складається з відомих шедеврів кіномузики та саундтреків. Пропонуємо насолодитися музикою кіно:

"Тілоохоронець",

"Шербурзькі парасольки",

"Іграшка", "Пірати Карибського моря" та багато інших.

 

Ціна квитка від 100 грн

Квитки продаються в касах філармонії та білетної агенції musin.zp.ua

       Каса: 236-44-67

       Довідки: 236-44-85

 

Опубліковано в Афіша

     Концертний сезон 2019-2020 років багатьом запам’ятається як найкоротший сезон в історії Запорізької обласної філармонії, але деякі концертні заходи публіка згадує й досі.
    Мистецький загал філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою дякує всім за увагу та любов до мистецтва, а також за підтримку у таких непростих умовах! Цього року, попри всесвітній карантин - всі ми спостерігали цікавий феномен: музика об’єднала світ. Співом італійців на балконах, серенадами іспанських полісменів, онлайн концертами з будинків зірок і простих музикантів, мільйонами переглядів архівних концертів, зворушливими он-лайн виступами артистів Запорізької обласної філармонії. Пошуки нових форматів інколи дають доволі гарний результат! Разом ми переконались, що музика – це своєрідний порятунок від негараздів, синонім Надії, Віри в Життя та Любові до близьких!
     17 липня у Запорізькій обласній філармонії відбувся концерт «Хіти кіно екрану», присвячений закриттю 80-го концертного сезону. Закриття сезону завжди свято як для артистів, так і для глядачів. Згідно з традицією, музиканти з неабияким натхненням готуються до крайнього концерту сезону, адже публіка з цієї нагоди завжди очікує на щось особливе.
    Тож, цього вечора годину музики, посмішок та літнього настрою подарував присутнім академічний симфонічний оркестр Запорізької обласної філармонії, художній керівник та головний диригент – народний артист України Вячеслав Редя. На глядачів чекала цікава зустріч з улюбленими хітами кіно естради. Відкривала програму музика видатного композитора Ісаака Дунаєвського, оркестр під орудою маестро Вячеслава Реді виконав композицію з кінофільму «Діти Капітана Гранта». За диригентським пультом цього вечора радувала глядачів і диригент - лауреат міжнародних конкурсів Надія Другова. У програмі прозвучали популярні композиції з фільмів «Свій серед чужих», «Шербургські парасольки», «Високий блондин у жовтому черевику», «Пірати Карибського моря» та інші. Солістами виступили – Ігор Небогін, Анатолій Потеряйко, Олена Кочерга, Андрій Нетреба та заслужена артистка України Ілона Турчанінова. Музиканти подарували слухачам незабутні враження, яких, безсумнівно, вистачить на весь час літньої відпустки!
     Закриття сезону пройшло в концертному залі імені Глінки, де нещодавно встановили чиллер, який створює більш комфортні умови для перебування у приміщенні філармонії.
    Грандіозна культурна подія, з урахуванням протиепідеміологічних заходів, відбулась при повному залі. Заздалегідь відвідувачі заходу були попереджені про ряд правил, яких всі беззаперечно дотримувались. Отриманих емоцій вистачить, щоб провести літні канікули у чудовому дусі!
    Умови теперішнього часу не стають на заваді для створення нового репертуару, нових ідей та проєктів. Колектив Запорізької обласної філармонії ретельно готується і надалі радувати своїх прихильників прем’єрами та концертними програмами, які вже стали улюбленими. Так, 4 вересня чекаємо на вас, наші любі глядачі, на Гала-концерті колективів та артистів обласної філармонії, присвяченому відкриттю 81 концертного сезону.

Опубліковано в Новини