Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 08 грудня 2020 — Запорізька обласна філармонія

    «Справжнє мистецтво нетлінне», - так колись сказав відомий віденський класик, геній музичного мистецтва композитор Людвіг ван Бетховен. Його музика стала гімном Європейського Союзу, а його творчість - символ істини, краси та добра!
   Бетховен був справжнім гуманістом, передовою людиною для свого часу, музичним провидцем, чиї твори і по сьогодні вважаються одними з найбільш репертуарних серед виконавців. Саме цього року по всьому світу відбудуться тисячі культурних заходів, присвячених 250-річчю з дня народження Людвіга ван Бетховена.
    Запорізька обласна філармонія з радістю запрошує вас, дорогі глядачі, разом відзначити цю ювілейну дату! 8 грудня 2020 року у концертному залі імені М.І. Глінки колектив артистів філармонії подарує музичну програму «Людвіг ван Бетховен».
   На вас чекає незабутня зустріч з неперевершеними шедеврами композитора. У музичній програмі ви почуєте класичні взірці інструментальної музики: «До Елізи», «Місячну», «Весняну» сонати та багато інших. Для любителів вокального жанру прозвучать відомі арії з опери «Фіделіо», одні з кращих пісень, дуетів та романсів композитора, які занурять вас у поетичний світ бетховенських героїчних образів та натхненної лірики. Мандруючи сторінками біографії музиканта, дізнаєтесь багато цікавих відомостей про нелегкий шлях генія до світового визнання.
   Запорізька обласна філармонія чекає на всіх 8 грудня о 18.00! Впевнені, що музика великого творця назавжди полонить вашу душу, а цей вечір подарує незабутні емоції та враження!

Опубліковано в Афіша