Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 12 жовтня 2018 — Запорізька обласна філармонія

Шановні колеги!

Дорогі друзі, захисники –

нащадки славних козаків!

Колектив комунального закладу

«Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради

щиро вітає вас

 

зі святом Покрови Пресвятої Богородиці,

Днем українського козацтва та Днем захисника України!

 

    Покрова Пресвятої Богородиці – одне з найбільш шанованих українським народом християнських свят. Пресвята Богородиця вважається покровителькою козаків – сміливих і відважних захисників рідного краю. Це свято духовно об’єднує наш народ, живить його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людський рід, мир і добро на нашій землі.

    Символічно, що саме в цей день ми відмічаємо День українського козацтва та День захисника України, вшановуючи всіх, хто й до сьогоднішнього дня продовжує оберігати на передовій кордони та незалежність нашої держави. Висловлюємо всім захисникам глибоку вдячність за звитягу в ім'я процвітання та світлого майбутнього країни.

    Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передаються від покоління до покоління. Зберігаючи та примножуючи їх, народ стає морально сильнішим та єдиним непереможним цілим.  

     Віримо, що так само як наші пращури козаки, сучасні захисники і надалі сприятимуть зміцненню громадянського миру і злагоди, а Пресвята Богородиця оберігатиме всі наші починання на благо народу та розквіту України.

    Бажаємо усім козацького здоров’я, щастя, невичерпної енергії, плідної праці, наснаги, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди!

    Миру нашому спільному дому, злагоди та благополуччя!

    Відроджуємо разом кращі національні традицій задля слави нашого козацького краю!

     Слава Героям України!

 

За дорученням колективу,

з повагою

генеральний директор,

заслужений працівник

культури України                                                                      Ірина КОНАРЕВА

 

Опубліковано в Новини