Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 28 червня 2022 — Запорізька обласна філармонія

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» Запорізької обласної філармонії – гордість козацького краю і мистецька візитівка регіону. Вже 27 років колектив впевнено сприяє пропаганді, збереженню та розвитку української культурної спадщини. Кожен концерт ансамблю – свято національних традицій і торжество козацького духу!

До Дня Конституції України  академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці" презентує нову музичну програму «Гей, соколи!», яка пронизана патріотизмом.

Барвиста й колоритна, сповнена різнобарвних мелодій та багатоголосого співу програма порадує й приємно здивує слухачів. Основу концерту складають шедеври української музичної культури,народні, козацькі пісні, які поєднуються із запальними танцями в оригінальних постановках та театральними замальовками із героїчного козацького минулого. Професійний вокал, хореографія та акторське виконання не залишать глядачів байдужими і подарують багату палітру незрівняних емоцій!

Яскраві національні костюми, запальна українська енергетика, а також віртуозність, майстерність, оригінальна інтерпретація народних обрядів та музичних композицій чекає на глядачів у Запорізькій обласній філармонії.

Запрошуємо всіх долучитися до національних традицій та стати частиною автентичної культури!

Концертні програми у Запорізькій обласній філармонії відбудуться із дотриманням необхідних вимог безпеки в умовах воєнного стану.

Опубліковано в Афіша