Фільтрувати матеріали за датою: червня 2021 — Запорізька обласна філармонія

28 червня25-та річниця Конституції України!

До ювілею Основного закону держави Запорізька обласна філармонія презентує соціально-культурну акцію «КРАЇНА МОЯ – Україна!»

Один з кращих колективів регіону – академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» обласної філармонії, художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь подарує гостям яскравий святковий концерт.

Насичена й колоритна, сповнена різнобарвних мелодій та багатоголосого співу музична програма порадує й приємно здивує всіх.У ній народний мелос поєднано із оригінальними сучасними композиціями, класичні твори яскраво звучать в рокових аранжуваннях, енергія запальних танців межується із ліричністю та щирістю популярних пісень, хорові обробки доповнюються улюблених композиціями естрадних українських виконавців.

Неперевершені емоції, піднесений та святковий настрій залишать Вам приємні спогади після спілкуванням із Прекрасним!

Запрошуємо тебе, улюблений глядач, 28 червня о 16 годині до концертного залу імені М.І. Глінки!

Акційна ціна квитка – 40 грн

Опубліковано в Афіша
Середа
16
червня

IMPROV LIVE SHOW

Improv Live Show в Запоріжжі! Чекаємо вас 16 червня у КЗ ім. ГЛІНКИ

Все, що відбувається в програмі, народжується на сцені. Атмосфера шоу - абсолютно живі емоції! Шоу створюється прямо тут і прямо зараз. ©

- популярне TV-show в клубному форматі;

- імпровізація без цензури;

- сценки, які ви не побачите на телебаченні;

- шоу без режисури і сценарію;

- гостро, пікантно та дотепно.

IMPROV LIVE SHOW створений акторами, які відточили майстерність на відомих телевізійних проектах: "Ранок", "Ліга Сміху", "Розсміши коміка", "Жіночий Квартал".

Актори: Роман Міщеряков, Валик Міхіенко, Володимир Шумко, Костянтин Трембовецький.

Гарний настрій, актуальний гумор, позитивні враження - ефект тримається дуже довго. ГАРАНТУЄМО!

Опубліковано в Афіша
Вівторок
15
червня
19:00

ЧОЛОВІК МОЄЇ ДРУЖИНИ

 Вистава «Чоловік моєї дружини»

Уявіть: чоловік, господар квартири, чекає свою дружину. У двері дзвонить гість, абсолютно незнайомий чоловік, і каже, що він - далекий родич дружини господаря.

Такий родич дружини господаря ніхто не знає, і його це сильно бентежить. Але ...

Незабаром гість заявляє, що він не тільки далекий родич дружини господаря, але що він її чоловік.

Інтрига закручується у вузол, який обов'язково потрібно розплутати ...

Глядачі завжди радіють появі по-справжньому яскравим комедіям.

«Чоловік моєї дружини» - саме та комедія, яка змусить глядачів забути про все.

Опубліковано в Афіша
Понеділок
14
червня
19:00

ЛЮБОВ ТА ГОЛУБИ

Якщо Ви скучили за минулими часами, коли люди не думали про політику, не мали мобільних телефонів і не знайомилися в соцмережах, а просто любили, дружили і завжди відкривали двері своїм сусідам, то Ви наш глядач!

Опубліковано в Афіша
Неділя
13
червня
19:00

ОДИН В КАНОЕ

 Їхня щирість струмує у ліриці та мінімалістичному звучанні. Вони стали феноменом української сцени, пройшовши шлях від аматорських записів на диктофон до повних залів без продюсерів та промо. «Один в каное» у 2020 році вирушає у великий всеукраїнський тур, присвячений десятиріччю гурту! 

Акустичний гурт «Один в каное» – це пастельна мрійливість, забарвлена фолком та глибинною лірикою, що линуть до серця. «Небо», «Пообіцяй мені», «Човен» – ці пісні давно полюбились слухачам від Львова до Харкова. 

За 10 років існування музиканти не втратили простоти та щирості, з якою виступали на перших концертах, незважаючи на те, що їхні пісні вже давно займають перші сходинки музичних хіт-парадів та хором співають на концертах тисячі прихильників.

«Один в каное» було заснований у 2010-му році  у Львові. З того часу музиканти встигли побувати з сольними концертами у більшості великих українських міст. Зараз до складу колективу входять вокалістка Ірина Швайдак, гітарист Устим Похмурський та барабанщик Ігор Дзіковський. 

Музиканти виступали у Чехії, Франції, Англії, Білорусі, Польщі, брали участь у багатьох фестивалях.  За майже 10 років музиканти випустили лише одну платівку, до якої увійшло 25 композицій, як результат п’ятирічних пошуків вічних сенсів. У 2019 році «Один в каное» представив перший офіційний кліп на пісню «У мене немає дому», який став надпопулярним та набрав більш, ніж 4 мільйони переглядів на YouTube. 

Цієї весни гурт потішить слухачів своїм експериментальним звучанням.

Приходь і почуй наживо, як звучить сучасна українська лірика!

Опубліковано в Афіша

Класика-дітям

Музично - пізнавальна програма для дітей

Чудовий світ класичної музики дивовижний і захоплюючий! Живе виконання відомих творів зарубіжних і вітчизняних композиторів нададуть дітям творчої енергії, натхнення та розширять кругозір.

Знайомство з шедеврами світової класики, інструментальними і танцювальними жанрами, музичними інструментами та їх неповторним звучанням відкриє юним глядачам світ творчості і краси!

Опубліковано в Афіша
П'ятниця
11
червня
19:00

ПІДКИДЬОК ПО-ОДЕСЬКИ

Вистава «Одесский Подкидыш» театру «Маски-шоу»

Одеса давно визнана столицею гумору, в тому числі і завдяки театру «Маски-шоу», але ж «Маски» - візитна картка міста. «Маски» - творці унікального театру, в репертуарі якого більше десяти комедійних авторських п'єс, в тому числі і «Одесский Подкидыш»!

Так Так! Саме - Саме так! ПІДКИДЬОК ПО-ОДЕСЬКИ!

Безумовно, іскрометним гумором театру, оригінальними авторськими постановками більшу частину року можна наживо насолоджуватися тільки в Одесі. І заради цього, звичайно ж, варто їхати в цей дивовижно прекрасний, сонячне місто! Варто. Але, зовсім не обов'язково!

Добрі чарівники «Квартал-Концерту», організували грандіозне турне театру «Маски» по 14 містах України! А це означає: зустрічай Херсон, Маріуполь, Запоріжжя, Черкаси, Київ ... !!! Виступ «Масок»! Феєрверк свіжої неприборканої фантазії, втілений в форму комедії, пантоміми, хореографії, трюку!

Краматорськ! Бахмут! Сєвєродонецьк! Харків! До вас їде «Одесский Подкидыш»! Приходь і насолоджуйся унікальним стилем театру «Маски», в основі якого лежать класичні традиції театру абсурду, театру Дель Арте, європейського мистецтва! Якщо гора не йде до Магомета, то ...Дніпро! Кропивницький! Кам'янське! Бердянськ! Кривий Ріг! Наш приїзд не за горами!

«Квартал-Концерт» представляє Вашій увазі спектакль «Одесский Подкидыш» за однойменною п'єсою видатного Одеського драматурга Георгія Голубенка. Режисура Георгія Делієва та віртуозна гра акторів (Б. Барський, Н. Бузько, Г. Делієв).

Легка, сучасна, а головне - Одеська, смішна і трішки сумна комедія стане для вас сеансом справжньою сміхотерапії.

Але ж наш гумор лікує і життя продовжує!

Опубліковано в Афіша

Весна – час пробудження життя. Під теплим сонцем природа оживає, розквітають різноманітні барви, співають пташки, все навкруги зеленіє, а людина наповнюється коханням. П'янкий та духм'яний аромат кохання відчувається у весняному повітрі. Саме такий настрій та емоції очікують на слухачів лекції-концерту «Аромат кохання». У програмі прозвучать прекрасні твори відомих композиторів, які мовою музики розповідатимуть про любов, ніжніть, кохання, справжні почуття. Автор та ведучий – Рафаель Едеш.

У виконанні артистів Запорізької обласної філармонії Володимира Галіченка (скрипка), Іоланти Дамаскіної (фортапіано) та Вікторії Шестакової (сопрано) прозвучать твори Людвіга ван Бетховена, Ференца Ліста, Фридеріка Шопена, Сергія Рахманінова, Петра Чайковського, Йоганна Брамса та Ріхарда Вагнера.

Програма відбудеться в рамках творчого проєкту «Мистецькі зустрічі», який користується великою популярністю у шанувальників класичної музики.

Чекаємо на нову цікаву зустріч у затишній камерній залі Запорізької обласної філармонії 09 червня о 17.00.

Опубліковано в Афіша
Неділя
06
червня
18:30

ПІЖАМА НА ШІСТЬОХ

Марк Камолетті

Блискуча, дотепна, повна несподіваних і смішних ситуацій комедія про сімейне життя типовою французької сім’ї. Кожен з учасників любовного трикутника намагається благополучно вибратися з положення, що склалося, при цьому потрапляючи в ще більш заплутану історію. Дві години гарного настрою, безумовно, є хорошим подарунком публіці.

Жанр: суперкомедія

Тривалість: 2 години 30 хвилин

Мова: російська

Режисер-постановник, художнє та музичне оформлення: Олександр Голубенко, заслужений артист України

Дійові особи та виконавці:

БЕРНАРД – Олександр Голубенко, заслужений артист України

ЖАКЛІН – Ілона Соляник, заслужена артистка України

СЮЗЕТТА – Неллі Масальська, заслужена артистка України

РОБЕРТ – Андрій Мельников, заслужений артист України

ДЖОРДЖ – Арсен Босенко, заслужений артист України; Сергій Федоренко

СЮЗАННА – Людмила Журавель, Анастасія Плахтій

Опубліковано в Афіша
Сторінка 1 із 2