Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 21 грудня 2021 — Запорізька обласна філармонія
Вівторок
21
грудня
19:00

СИЛЬНІ СЛАБКІ ЖІНКИ

Кожна жінка мріє бути сильною і в той же час кожна жінка мріє бути слабкою. І обидві вони мають рацію. Кожна жінка хотіла б сказати собі: «Я сильна жінка і заявляю про свою силу. Я знаходжу в собі багато прекрасного. У мене чудова душа. Я розумна і красива жінка. Я люблю себе. Я хочу бути самою собою, любити себе такою, яка я є. Я незалежна. Я сама дбаю про себе. Я розширюю свої можливості. Я можу жити, як хочу, можу стати такою, якою хочу. У мене чудове життя. Моя життя повне любові ». Але приходить час і кожна мріє забути про це і стати слабкою поряд зі своїм чоловіком.
День у день гуру-психолог намагається розібратися з проблемами кожної з жінок, що приходять до нього на прийом. Адже що може бути краще жіночої групової терапії в пошуках себе і другої половинки? Девіз його «Школи Жінки» - успішна, красива, щаслива і кохана дружина успішного чоловіка. У 21-му столітті багато жінок прагнуть поєднувати успішну кар'єру і творчу реалізацію зі щасливим сімейним життям! Комусь потрібно навчиться бути хорошою дружиною, комусь не вистачає уваги, а хтось катастрофічно потребує ніжності.
Дорогі жінки та дівчата, незаміжні, у відносинах, в цивільному шлюбі! Всім нам дуже важливо знайти ключик до чоловіків! Давайте розбиратися! Приходьте 11 листопада в 19:00 в КЗ ім. Глінки і дізнайтеся те, що вам потрібно для виконання вашої мрії про жіноче щастя! Адже сама слабка жінка та, яка любить, і найсильніша жінка та, яка улюблена.
У ролях:
Павло Костіцин - актор театру і кіно, телеведучий «Битви екстрасенсів» і багатьох інших проектів
Анна Кошмал - актриса театру і кіно, зірка серіалу «Свати», «папік-2»
Віра Кобзар -актріса театру і кіно, зірка серіалів «родичі», «папік»
Дарина Петрожіцкая - актриса театру і кіно, зірка серіалу «папік»
Анжеліка Гирич - народна артистка України, актриса Київського академічного театру на Липках
Ксенія Вертинська - актриса театру і кіно, зірка серіалу «Сидоренко і Сидоренко»
Режисер - Тетяна Губрій
Продюсер - Тетяна Едемському і театральне агентство ТЕ-АРТ

Опубліковано в Афіша
Вівторок
21
грудня
13:53

Неможливо можливе «ТиГРА ШОУ»

ГАЗЕТА МІГ

Інесса Атаманчук

Публікація 21.12.2021

  У понеділок, 20 грудня, новорічну ялинку та яскраву інтерактивну програму «ТиГРА ШОУ» презентували у концертному залі імені Михайла Глінки. Можна вважати, святкові дні розпочались!

Казку у форматі талант-шоу з вересня готували артисти філармонії. Юлія Дар’їна, керівник літературно-драматургічної частини філармонії, режисер та автор сценарію програми, вважає, що талант є у кожного, та треба його віднайти та розвивати.

Так, у «ТиГРА ШОУ» діти побачать Хресну Фею з мультфільму про Шрека. Її талант – сила духу та вольовий характер. Свої здібності на сцені продемонструють підводні друзі – Леді Голд та Срібний Шар. Закохані Руслан та Людмила із «Викраденої принцеси» перемагають завдяки таланту любові. Лише лінива та підступна Круела вирішила, що можна перемогти у талант-шоу без будь-яких зусиль…

Ведучі талант-шоу – Тигр и Капелюшник з «Аліси у Країні Чудес». Тигр саме готувався вийти на сцену, щоб ніхто не пізнав у ньому артиста академічного ансамблю пісні і танцю «Запорожці» Сергія Півоварова.

А от другий ведучий [Юлій Гаврилов] розповів, що дуже задоволений і своєю роллю і своїм виглядом [за костюм вдячний Марині Євченко, асистенту режисера]. Та насправді він MC Капелюшник! Тобто поєднує старовинну роботу конферансьє із сучасною – MC, master of ceremony. “Зазвичай я не співаю на сцені, бо я артист розмовного жанру, але цього разу співатиму”, – ділиться Юлій.

Капелюшник вважає, що для того щоб утримати увагу, треба бути чесними і дуже щирими із дітьми. Тоді дитина повірить у чудо:

– Неможливо…

– Можливо, якщо ти у це віриш [«Аліса у країні чудес»]

Як ніхто краще, вміє співати солістка філармонії, провідний майстер сцени Поліна Гонтар. Свій новорічний імідж золота рибка, Леді Голд, придумала сама. “У мене роль party maker, я створюю свято, співаю, танцюю, граю з діточками”, – розповіла Поліна.

У шоу приймають участь тринадцять акторів та балет. І Дід Мороз прийде із Снігуронькою. От тільки побігати навколо ялинки не вдасться – хоровод замінили танцями у форматі TikTok. Діти повторюють рухи веселих звіряток, які будуть їх розважати з екрану.

У цьому році наша програма розрахована дещо на старший вік, – говорить Юлія Дар’їна, – Ми чекаємо на гостей від трьох до… 77 років. Буде цікаво і дітям, і батькам, і дідусям з бабусями”.

“Чи не важко під такими віями?” – “Ні!” – сміється Леді Голд та змахує ще й своїми червоними плавцями

“А як же співає рибка?” – “Буль-буль!”

Опубліковано в ЗМІ про нас

ИНДУСТРИАЛКА

Светлана Олейник

Публикация 20.12.2021

22 декабря в Запорожской областной филармонии состоится премьера новогодней программы «ТиГРА ШОУ»

«ТиГРА ШОУ» — яркая интерактивная программа, которую в филармонии подготовили специально к новогодним праздникам. Это сказка в популярном формате талант-шоу для героев представления, которые много поют и танцуют. Его ведущие — Тигр и МС Шляпник. В театрализованном спектакле будут Руслан и Людмила из мультфильма «Украденная принцесса», Крестная Фея из «Шрека», морские жители из «Подводной братвы» и герои других сказок. Круэла же решила, что можно победить без каких-либо усилий… В представлении играют тринадцать основных артистов и балет.

Как рассказала руководитель литературно-драматургической части филармонии Юлия Дарьина, на популярные хиты написали свои авторские тексты на украинском языке. Сценарий тоже писали в филармонии. Говорят — подобного нигде нет. Интересно будет детям, их родителям и бабушкам-дедушкам.

Яркого персонажа из сказки «Алиса в стране чудес», МС Шляпника, играет артист разговорного жанра Юлий Гаврилов, которого зрители филармонии знают, как ведущего. Впрочем, в шоу и он запел.

-А в роль мне помогает вживаться замечательный костюм, — улыбается Юлий Гаврилов. — По -моему, эта роль правильно для меня выбрана режиссером.

Солистка филармонии Полина Гонтарь в красивом необычном костюме — поющая золотая рыбка.

-У меня замечательная роль патимейкера — я создаю праздник, — говорит Полина Гонтарь. — Пою, танцую, играю с детьми. Этот образ я придумала сама, такого платья вы больше нигде не увидите.

Традиционной интермедии у елки с хороводами не будет. Во время карантина ее сменили игры и танцы на своих местах в зале. Например, дети танцуют под музыку с веселыми анимационными зверями с большого экрана. Танцуют маленькие зрители и под зажигательные песни сказочных героев шоу. Программа длится около 1 часа.

Подготовили в филармонии праздничные программы и для взрослых. Подробности читайте здесь. Телефон для справок: 236-44-85. Телефон кассы: 236-44-67.

ссылка на сайт: http://iz.com.ua/zaporoje/v-filarmonii-zaporozhya-pokazhut-premeru

Опубліковано в ЗМІ про нас