Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2020 — Запорізька обласна філармонія
Субота
29
лютого
19:00

СИМФОНІЧНИЙ QUEEN

Опубліковано в Афіша

28 лютого о 18.00 у концертному залі імені М.І. Глінки на хвилі магічних перевтілень до 50-річчя творчої діяльності відбудеться бенефіс заслуженого працівника культури України Алли Ходакової.
Відзначення ювілейних дат не рідкісна подія в концертному житті. Щороку в обласній філармонії вшановують артистів й інших працівників з нагоди їхніх круглих дат від дня народження або творчої діяльності. Проте, далеко не кожного разу вдається влаштувати справжнє свято – бенефіс на знак пошани та визнання високої професійної майстерності творчого працівника.
Доля Алли Ходакової для багатьох асоціюється зі сценою обласної філармонії. Понад 50 років на сцені, сотні концертних програм з академічним симфонічним оркестром та мистецькими формуваннями філармонії, а також більше ніж 30 авторських проектів! За цей час її талант – написання яскравих, емоційних, живих розповідей про музику та композиторів, захопив сотні тисяч запоріжців. Щоразу, шліфуючи свою майстерність, Алла Семенівна кожен раз виходить на сцену і доводить, що для улюбленої справи всього життя найголовніше – отримувати задоволення від свого призначення.
Безперечно і сьогодні Алла Ходакова дарує людям радість і насолоду спілкування з високим мистецтвом, а також є яскравим свідоцтвом того, що мрії збуваються.
Бенефіс заслуженого працівника культури України Алли Семенівни – це, без перебільшення, свято мистецтва. Вас чекають найвизначніші роботи музикознавця. Серед них давно відомі уривки із авторських програм: «Від оперети до мюзиклу», «Свіча душі», «До Елізи», «Читая Пушкинские строки», «Козацька сила» та інші. У програмі популярна класика, музика для органу, фрагменти з оперет та мюзиклів, сучасна українська естрада.
Партнерами ювілярки по сцені стануть: ансамбль солістів академічного симфонічного оркестру, диригент – народний артист України Вячеслав Редя. Заслужені артистки України Ольга Беженарь (бандура), Ілона Турчанінова (фортепіано), лауреати премії ім. І. Паторжинського Українського фонду культури Юлія Якса (сопрано), Володимир Малацай (баритон), провідні майстри сцени Микола Квєтков (тенор), Вікторія Шестакова (сопрано), Лариса Гнедиш (фортепіано), Марія Хилько (орган). Ансамбль бандуристів «Божена». Струнний квартет: лауреат Міжнародного конкурсу Володимир Галіченко (скрипка), Андрій Мамчур (скрипка), Олег Попруженко (альт), Андрій Семеренко (віолончель). Ведучі - Юлія Дар’їна та Микола Петюк.

Опубліковано в Афіша
Четвер
27
лютого
18:00

І ЗНОВУ ЗВУЧИТЬ ОРГАН

І ЗНОВУ ЗВУЧИТЬ ОРГАН

          27 лютого у концертному залі імені Глінки велична концертна програма "І ЗНОВУ ЗВУЧИТЬ ОРГАН"!За пультом – справжній професіонал, заслужена артистка України Ілона Турчанінова.

         Родзинкою концерту стануть віртуозні композиції на ксилофоні та віброфоні у виконанні заслуженого артиста України Віталія Солом'янчука у супроводі органу. Вокальні шедевривиконають улюбленці публіки, провідні майстри сцени - неперевершена Юлія Якса (сопрано) та харизматичний Микола Квєтков (тенор). Піднесеного настрою концертній програмі додасть академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці» під керуванням заслуженого діяча мистецтв України Лілії Гринь.

На глядачів чекають несподівані сюрпризи, поєднання стилів і жанрів музичного мистецтва, перлин хорової та вокальної класики, жартівливих українських народних пісень й жанрових хореографічних композицій.     

У програмі: духовні твори композиторів-класиків, зарубіжних та вітчизняних композиторів: Моріса Равеля, Клода Дебюссі, Ллойда Веббера, Євгена Станковича, Лесі Дичко, Володимира Зубицького; романтичні неаполітанські композиції.

Подаруйте собі незабутню зимову казку та зігрійте серце теплотою та світом музичного мистецтва.

До зустрічі 27 лютого о 18.00 у концертному залі імені М.І. Глінки!

Опубліковано в Афіша
Вівторок
25
лютого
19:00

МУЗИКА ФРАНЦУЗЬКОГО КІНО

Опубліковано в Афіша
Понеділок
24
лютого
19:00

ПЕТРО ЧОРНИЙ

Опубліковано в Афіша

 Оригінальна музично-хореографічна казка за мотивами старовинної української легенди про трьох запорозьких козаків справить позитивні враження на дітей та дорослих.

  На козацькій раді вирішують, що честь і славу української землі на всесвітніх спортивних змаганнях захищатимуть три брати Вернигора, Вернидуб та Крутивус. Щоб позмагатися з кращими силачами та знайти козацьку силу брати подорожують Америкою, Азією, Африкою, Європою.

Квитки продаються в касі філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії:       236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                    (098) 701-0-107

                                                                    (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша

     22 лютого у концертному залі імені М.І. Глінки відбудеться перший сольний концерт артиста Запорізької обласної філармонії Германа Романченко, який підкорив публіку своїм талантом, адже виконує кожну свою пісню душею.!

     Молодий талановитий співак – постійний учасник знакових заходів та святкових концертів Запорізької обласної філармонії, учасник популярного телевізійного шоу «Голос Країни 9», лауреат Всеукраїнського молодіжного фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона Рута».

     У програмі концерту прозвучать відомі світові та сучасні українські хіти у супроводі музичного гурту, які не залишать байдужими нікого!

    Разом із артистом гарний настрій створюватимуть колеги та друзі: Богдан Хижняк, Янтон Якубовський та Ольга Кочура.

    Концерт Германа – прекрасна нагода познайомитися з артистом ближче танасолодитись улюбленими хітами! Чекаємо на всіх 22 лютого 18.00!

Опубліковано в Афіша

Програма концерту академічного симфонічного оркестру

"Зірки оперної сцени"

Солісти- заслужена артистка України Олена Ширяєва (сопрано, Київ),

Марія Раткова (сопрано, Італія)

Диригент - Дмитро Морозов

21 лютого 2020 року

1. А. Сальєрі. Фолія

2. П.Чайковський. Аріозо Лізи "Звідки ці сльози" з опери "Пікова дама"

3. П. Чайковський. Сцена у Канавки з опери "Пікова дама"

4. Р. Вагнер. Прелюдія до 1 акту опери "Парсіфаль"

5. Дж. Верді. 1 арія Аїди

6. Дж. Верді. 2 арія Аїди

7. К. Сен-Санс. Три арії Даліли з опери "Самсон і Даліла"

8. Ж. Масне. Роздум з опери "Таїс"

9. Ж. Бізе. Хабанера з опери "Кармен"

10. Ж. Бізе. Сегільдія з опери "Кармен"

11. М. Равель. Павана сплячій Інфанті

12. Ж. Оффенбах. Баркаролла

13. С.Франк. Panis Angelicus

Опубліковано в Афіша
Середа
19
лютого
19:00

СОБАЧЕ СЕРЦЕ

Опубліковано в Афіша
Понеділок
17
лютого
19:00

STAND UP КЛУБ

Опубліковано в Афіша
Сторінка 1 із 3