Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 08 листопада 2019 — Запорізька обласна філармонія
П'ятниця
08
листопада
19:00

Театр Тіней «Teulis»

Опубліковано в Афіша

 Шановні колеги! Дорогі друзі!

Колектив комунального закладу «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради

щиро вітає вас із професійним святом –

ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА!

 

Культура і мистецтво народу — це найбільші скарби для кожної держави. Українська культурно-мистецька спадщина має давні традиції, а її унікальні надбання давно славляться у всьому світі. Ціла плеяда українських митців збагатила світову культуру неперевершеними музичними, пісенними, хореографічними, літературними, скульптурними, архітектурними, живописними творами та інсталяціями. 

Культура сьогодення має свій особливий і неповторний колорит – могутні традиції поєднуються з новітніми поглядами, технологіями і є віддзеркаленням сучасності. Ваша мистецька нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Завдяки вам – професіоналам сфери культури та мистецтва тисячі людей спілкуються з дивовижним світом краси, долучаються до невичерпних джерел духовності та людської мудрості. 

Ви повертаєте із забуття, оберігаєте та розвиваєте народні традиції та ремесла, забезпечуєте пам’ять поколінь та створюєте справжні шедеври європейського рівня.

Бажаємо вам, шановні колеги, міцного здоров'я, родинного щастя, миру й добра, невичерпного натхнення та підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці українського народу! Нехай культура і надалі об’єднує нашу громаду для утвердження заможної і духовно багатої України!

Культура й мистецтво єднає країну, звеличує державу, творить майбутнє!

 

За дорученням колективу,

з повагою

генеральний директор,

заслужений працівник

культури України                                            Ірина КОНАРЕВА

 

м. Запоріжжя

9 листопада 2019 р.

Опубліковано в Новини