КАЗКОВИЙ ДРАЙВ. Дитяча новорічна шоу-програма

Понеділок
26
грудня
13:00

Новий рік та Різдво — це найкращий час для дива, радості та казкових пригод.

Запорізька обласна філармонія дарує дітям та дорослим можливість відволіктися від буденності та зарядитися святковим настроєм. Запрошуємо всіх на прем'єру новорічної шоу-програми «Казковий драйв» із сучасною музикою, професійним вокалом, запальними танцями та веселими інтерактивними іграми!

Разом із улюбленими героями маленькі любителі пригод врятують Новий Рік та повернуть мешканцям Мультляндії щастя й радість. У фантастичні пригоди кличуть справедлива офіцерка поліції Джуді Хопс, романтичний герой-рятівник Кіт у Чоботях, могутній напівбог Мауї, життєрадісний Олаф, тендітна Рапунцель та багато інших улюблених казкових героїв.

Захоплюючий сюжет, яскраві костюми, ростові ляльки, оригінальна відеоінсталяція та світлові ефекти справлять незабутнє враження на глядачів. Талановиті артисти філармонії зарядять всіх драйвом та оптимізмом на весь рік, подарують віру у перемогу добра над злом.

Дорогі друзі! На вас чекають зустріч із справжньою красунею Ялинкою, незвичайні цікавинки та багато сюрпризів. Атмосферне селфі на новорічній локації та фото з улюбленими казковими героями – ваш святковий бонус.

«Казковий драйв» - це саме те, що потрібно для позитивного сімейного відпочинку!

Захід відбудеться відповідно до вимог воєнного стану.

24 грудня (субота) 12.00

25 грудня (неділя) 13.00

26 грудня (понеділок) 13.00

2 січня (понеділок)  11.00

3 січня (вівторок) 11.00

6 січня (п’ятниця) 11.00

7 січня (субота) 11.00

8 січня (неділя) 11.00

Для колективних заявок гарантовані знижки!