TANGO D'AMORE. Святкова музична програма академічного симфонічного оркестру. Спеціальний гість - Ауреліо Грімальді (тенор,Італія). Головний диригент-народний артист України Вячеслав Редя

П'ятниця
05
березня
18:00

  До свята чарівних жінок! Академічний симфонічний оркестр під орудою народного артиста України В'ячеслава Реді запрошує вас на святкову музичну програму “Tango d'Amore».

  Танго - танець пристрасті та кохання! Його забороняли, вважали легковажним, але кількість прихильників танго невпинно збільшувалась і зараз вже досягла десятків мільйонів. Адже, танго — це чудовий, дивовижний світ, у якому панують яскраві мелодії та палкі ритми. Його неможливо не любити, бо кожен твір - це самобутня перлина, сповнена енергетикою Сонця та Кохання, яка втілена у музиці великих митців.

   Романтична програма академічного симфонічного оркестру “Tango d'Amore» стане найкращим подарунком коханим жінкам весняного вечора. І, за доброю традицією,  на вас чекають музичні сюрпризи від Маестро та артистів академічного симфонічного оркестру.

  Спеціальний гість свята - двічі переможець конкурсу вокалістів Маттіа Батістіні, фіналіст конкурсу Павароті-Інтернешнл та конкурсу імені Маріо дель Монако,  соліст Опери в Голландії, Бельгії, Швеції, Мальті, соліст Римської Опери, тенор Ауреліо Грімальді.

    Тож, до зустрічі у концертному залі імені М.І.Глінки Запорізької обласної філармонії 5 та 6 березня! Початок о 18.00.