МУЖИКИ НЕ ТАНЦЮЮТЬ СТРИПТИЗ

Неділя
03
січня
19:00

Знижка на другий квиток -50 % за промокоду MUS-MEN03-2021 при сплаті по 31.12

Вони: офіцер спецназу, бандит, музикант і збанкрутілий бізнесмен. Кожен з них гідний кращого, але життя склалося так, як склалося.

У кожного своя доля, своя трагедія. У них немає роботи, немає грошей. Єдина їх надія - елітне чоловіче стриптиз-шоу, в яке ще треба потрапити.

Ніхто з них раніше нічим подібним не займався, їм страшно і смішно одночасно, але це їхній останній шанс - отримати можливість заробляти хороші гроші, а заразом довести оточенню і самим собі, що нічого неможливого немає, головне - сильно захотіти!

Поки четверо закомплексованих мужиків, навчаться більш менш правильно рухатися і при цьому скидати одяг, зал задихнеться від сміху.

Сидячи в залі для глядачів, ми сміємося і щиро переживаємо за наших героїв, і з кожною хвилиною стаємо все ближче і ближче до розв'язки подій. Фінал цієї незвичайної історії - феєричне шоу, що несе заряд емоцій, загострення пристрастей і божевільну любов до неї, до жінки, а жінці дуже корисно вдосталь, до сліз, до кольок посміятися. Навіть, напевно, корисніше, ніж подивитися на голого мужика.