Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 24 вересня 2019 — Запорізька обласна філармонія
Вівторок
24
вересня
19:00

Чоловік для інтиму

Опубліковано в Афіша

   Обласне свято з нагоди «Дня усиновлення», яке відзначатимуть в Україні 30-го вересня, відбулося 23 вересня у концертному залі імені Глінки. До участі запросили понад чотири сотні родин, які опікуються сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування.       Нині в області зареєстровано 64 кандидати в усиновителі. Цьогоріч родину знайшли 83 дитини.

    Заступник голови облдержадміністрації Едурд Гугнін та перший заступник голови обласної ради Єгор Семенков привітали усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу.

    Як повідомила начальник Служби у справах дітей облдержадміністрації Антоніна Матвєєва, на сьогодні в сімейних формах влаштування проживає 3289 дітей або 88,6% від загальної кількості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

     Кращим працівникам служб у справах дітей, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям було урочисто вручено грамоти й подяки, а також квіти та подарунки.
    Колектив Запорізької обласної філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою, приєднавшись до теплих слів привітань, подарував всім присутнім святкову концертну програму. На сцені виступив Дипломант Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського, лауреат Всеукраїнських і Міжнародних конкурсів і фестивалів козацької пісні, лауреат премії імені Паторжинського українського фонду культури, кавалер ордену «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІІ ступеню академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці». Художній керівник - заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь.

Опубліковано в Новини

23 вересня 2019 року у комунальному закладі «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради відбувся І тур другого етапу конкурсу на заміщення вакантних посад артистичного та художнього персоналу.

За результатами конкурсу обрано наступних переможців:

-       Олійник О.О. на посаду артиста вищої категорії академічного симфонічного оркестру;

-       Гаврилова С.О. на посаду артиста –вокаліста (соліста), провідного майстра сцени;

-       Машлюка В.О. на посаду артиста –вокаліста (соліста), провідного майстра сцени;

-       Ковалевського Є.М. на посаду артиста-вокаліста (соліста) І категорії;

-       Задьору А.А. на посаду музикознавця вищої категорії.

Час проведення ІІ туру другого етапу конкурсу за участю претендентів на заміщення вакантної посади диригента І категорії академічного симфонічного оркестру – 03 жовтня 2019р. о 10.00 год.

Опубліковано в Новини