Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 14 червня 2019 — Запорізька обласна філармонія
П'ятниця
14
червня

Віват, бандуро!

    13 червня на сцені Запорізької обласної філармонії ансамбль бандуристів «Божена», керівник – заслужена артистка України Ольга Беженарь зустрічав  усіх своїх прихильників, гостей та друзів  оновленою  концертною програмою «Бандура-style».  
    У вправних руках учасниць «Божени» бандура співала по-новому, по-сучасному. Дівчата з тонким чуттєвим смаком експериментують з різними музичними стилями, від українських народних пісень до композицій гурту «Metallica».
Ведучі  - Юлія Дар'їна та Юлій Гаврилов нагадали глядачам найцікавіші прем’єри творчого шляху ансамблю і запевнили , що попереду у колективу нові яскраві, масштабні проєкти.
    Чарівні бандуристки активно співпрацюють із талановитими композиторами й включають до своїх програм твори сучасних  напрямків. Наш земляк Вячеслав Тодика зробив для «Божени» декілька обробок українських народних пісень у стилі фьюжн, які захопили присутніх своїм оригінальним звучанням.
    Здивувати сучасну вибагливу публіку не просто, але молодому колективу Запорізької обласної філармонії це вдалося. Юлія Якса (сопрано), Микола Квєтков (тенор), Станіслав Шинкаренко (ударні), Сергій Новіков (пан-флейта), Дмитро Савєров (контрабас), Тарас Пацернюк (труба), Ярослав Николаєв (флейта), Віталій Мартиненко (конги), Вячеслав Тодика (фортепіано) стали учасниками оновленої програми. Цікаве поєднання бандурного ансамблю з різними музичними інструментами дійсно вражає.
    Під час концерту артисти вкладали душу в музику й дарували її глядачам. Кожним виступом дівчата доводять, що бандура – це модно і сучасно, у бандури свій неповторний стиль!
    Концерт «Бандура-style» не залишив байдужим жодного глядача у залі. Багато теплих, щирих слів подяки, вигуків «браво!» та побажань нових творчих звершень звучали цього вечора на адресу колективу від друзів та колег, а віддані шанувальники дякували за талант та незабутні враження від концерту бурхливими нескінченними оваціями, теплом й морем квітів.

Опубліковано в Новини