Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 07 травня 2019 — Запорізька обласна філармонія

Сайт Запорізької ОДА

Публікація : 06.05.2019

Запорізькі військові, ветерани АТО, їхні родини та волонтери взяли участь у першому  Балу героїв. Захід відбувся в обласній філармонії за підтримки голови облдержадміністрації Костянтина Бриля.

Одна з організаторів першого Балу героїв, волонтер Олена Ярошенко зазначила, що такий масовий захід проводиться в першу чергу не для бійців, а більше для тих, хто чекав їх удома: для дружин або наречених, матерів, дітей.

- Хочеться, щоб родини більше часу проводили разом. А прекрасні жінки, вдягнувши сукні, на хвилинку забули про війну і поринули у танок у такій дружній атмосфері. Вважливо, щоб і чоловіки бачили своїх красунь, заради яких повернулися додому живими, - наголосила Олена Ярошенко.

Під час заходу було презентовано два кліпи на військові пісні «Укради меня у войны» та «Я прийду в твої сни».

- Дозвольте висловити слова безмежної вдячності за мир та спокій на запорізькій землі. Дякую вам за відвагу та самопожертву, виявлені під час захисту незалежності України. Вічна пам’ять та слава героям, які віддали своє життя за її світле майбутнє. Окрема подяка організаторам цього унікального Балу, які залучили обласну владу до організації заходу. Впевнений, що цьому прикладу повинні слідувати інші. Адже герої та їх матері, дружини, сестри, доньки дійсно заслуговують великої поваги та особливого ставлення. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, нових звершень в ім’я нашої перемоги, - звернувся до учасників директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Лєван Шишинашвілі.

Посадовець вручив пам’ятні відзнаки волонтерам, батькам та дружинам українських військовослужбовців за значний особистий внесок у розвиток матеріально-технічної бази Збройних Сил України, соціальну підтримку і реабілітацію демобілізованих бійців. Так, відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в Антитерористичній операції» нагороджено Галину Комір, Світлану Хижняк, Світлану Рибак та Вікторію Геращенко; медаллю «За розвиток Запорізького краю» - Євгенію Лощенко та Юлію Данілову; цінним подарунком (годинником) від голови облдержадміністрації – Олену Волкову, Віру Жуган та Ганну Лощенко.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Посилання на сайт: https://www.zoda.gov.ua/news/45480/zaporizki-viyskovi-ta-jihni-rodini-zakruzhlyali-u-valsi-na-pershomu-balu-gerojiv.html

Опубліковано в Новини