Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 22 квітня 2019 — Запорізька обласна філармонія
Понеділок
22
квітня

СПІВАТИ – ТО ПОТРЕБА ДУШІ!

19 квітня в камерній залі Запорізької обласної філармонії відбувся сольний концерт Тетяни Лаврик.

Тетяна - обдарована співачка з яскравим тембром вокалу. Широкий діапазон її голосу дозволяє виконувати твори різної технічної складності від творів композиторів-класиків до популярних джазових стандартів.

Вона - переможець багатьох міжнародних та всеукраїнських музичних фестивалів і конкурсів. І звичайно ж, як талановита творча індивідуальність, співачка постійний учасник знакових заходів і яскравих концертних програм Запорізької обласної філармонії.

Сольний концерт солістки філармонії Тетяни Лаврик - її перша професійна творча прем’єра, яка подарувала усім гостям філармонії надзвичайні емоції. Прозвучали твори Георга Фрідріха Генделя, Франца Шуберта, Джаккомо Пуччіні, Сергія Рахманінова та інших видатних класиків. Яскравий голос виконавиці заповнив своїм звучанням весь простір зали. Ніжні, наспівні, чуттєві композиції перемежовувались з пристрасними, запальними та жвавими творами. З епохи розвитку італійського оперного театру 19 століття глядачі перенеслись у музику змішаних стилів і сучасних форм звучання. У концертній програмі також прозвучали   твори Мирослава Скорика, Джорджа Гершвіна, Моріса Равеля.

«Ідея організувати свій власний сольний концерт виникла вже давно – розповідає солістка творчого вечора Тетяна Лаврик – я дуже щаслива, що концерт відбувся, де панувала тепла атмосфера, дуже приємно було бачити в залі своїх друзів та колег. Я відчувала підтримку всіх глядачів, адже ніщо так не зворушує серце артиста, як оплески!». Відзначаючи професіоналізм Тетяни Лаврик, колеги-музиканти зауважують, що її неповторний голос наділений універсальністю. Кажуть, їй однаково добре вдаються народні пісні та класичні твори, естрадні мініатюри та джазові композиції.

На зустріч, присвячену творчості чудової талановитої виконавиці, яка володіє величезною життєвою енергією, невичерпної любов'ю до творчості і життя в цілому, прийшли друзі та колеги. На концерті свою творчість слухачам дарував лауреат міжнародного конкурсу Володимир Галіченко. Скрипаль віртуозно передав почуття і переживання епохи імпресіонізму в чарівній творчості тонких відчуттів Клода Дебюссі.

Прекрасний інструментальний супровід забезпечили артисти струнного квартету: Володимир Галіченко (скрипка), Андрій Мамчур (скрипка), Олег Попруженко (альт), Андрій Семеренко (віолончель) та концертмейстер Іоланта Дамаскіна. Розповіли про творчий шлях виконавиці Анна Миронова та Юлій Гаврилов.

Сольний концерт Тетяни Лаврик наповнив всіх присутніх незабутніми враженнями, подарувавши частинку яскравого, світлого, вічного. Зал натомість не шкодував оплесків та купав співачку у квітах!

Тетяна Лаврик поділилася планами на майбутнє: вдосконалювати вокальну майстерність та працювати над збагаченням репертуару. Залишається сподіватися, що оплески глядачів додали наснаги солістці та подарували позитивні емоції, які надалі будуть надихати її на реалізацію нових творчих проектів. А найголовніші творчі успіхи в Тетяни ще попереду!

Опубліковано в Новини