Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2019 — Запорізька обласна філармонія
Четвер
28
лютого
18:00

ПІД МУЗИКУ ВІВАЛЬДІ

Антоніо Вівальді ... Це ім'я вже протягом півтора століття, немов магніт, притягує мільйони шанувальників музики у всьому світі. Здобуті з небуття на початку ХХ століття його твори відразу прикували до себе увагу виконавців, слухачів і музикантів своєю оригінальністю, витонченою мелодійністю і майстерною оркестровкою. Вівальді став основоположником нового жанру –   концерту для соло інструменту з оркестром, і написав у цьому жанрі понад 600 творів. Також він автор 90 опер, понад 100 сонат, безлічі ораторій, мес і камерно-інструментальних творів. У програмі «Під музику Вівальді» прозвучать одні з найяскравіших творів італійця: Концерт для скрипки з оркестром ля мінор з циклу «Гармонійні натхнення», Концерт для 4-х скрипок і оркестру сі мінор, а також відомі «Пори року».
Атмосферу благородства й елегантності створить струнний ансамбль професійних  музикантів, які вже неодноразово підкорювали запорізьку публіку своєю майстерністю та філігранною грою. Це – артисти Запорізької обласної філармонії, лауреати та дипломанти міжнародних конкурсів: Володимир Галіченко (скрипка),  Іоланта Дамаскіна (клавесин), Андрій Мамчур (скрипка), Галина Мамчур (скрипка), Тетяна Гапотченко (скрипка); гості концертної програми: Ольга Кутакова (Дніпро), Костянтин Цацин (Дніпро), талановиті скрипалі  – Ярослав Ревуцький, Євген Гнєдиш, Анатолій Ревуцький, Олександр Горлов, Ігор Горський, Віктор Мякішев; віолончелі – Тетяна Шнайдер, Євген Сливко; контрабас – Валерій Карпенко.
Дорогі друзі! 28 лютого о 18. 00 Запорізька обласна філармонія запрошує всіх провести час у дивовижній компанії  вишуканої музики.  Чекаємо на зустріч!

Програма концерту

І  відділення
1. Концерт ля мінор для скрипки з оркестром RV
2. Концерт «Сільський» для струнного оркестру
3. Концерт для 2-х скрипок та оркестру ля мінор
4. Концерт для 4-х скрипок та оркестру сі мінор


ІІ  відділення
  Концерт для скрипок з оркестром «Пори року»

Опубліковано в Афіша
Середа
27
лютого
19:00

Младенец напрокат

Опубліковано в Афіша
Вівторок
26
лютого
19:00

Тимур Шаов

Опубліковано в Афіша
Неділя
24
лютого
19:00

Hard Rock Show

Опубліковано в Афіша

Велика музика великих країн

ІТАЛІЯ

Музично-пізнавальна програма для дітей

Академічний симфонічний оркестр

           Головний диригент-народний артист України Вячеслав Редя

         Програма "Велика музика великих країн. Італія"- це захоплююча подорож у країну яскравого сонця і безкрайнього моря, самої вишуканої архітектури і живопису, найдивовижніших пісень і неповторної музики... Країна, назва якої співзвучна самій Музиці!

       Культура неповторної Італії, музика та історії з життя великих композиторів - все це в новій концертній програмі академічного симфонічного оркестру врамках мистецького проекту "Філармонія-дітям".

       Прозвучать твори А. Вівальді, О. Респігі, П. Чайковського, Ф. Мендельсона та інших видатних композиторів.

Ціна квитка -60 грн.

Квитки продаються в касах обласної філармонії та білетної агенції musin.zp.ua

Каса: 236-44-67

Довідки: 236-99-77, 236-44-85

Опубліковано в Афіша
П'ятниця
22
лютого
19:00

Ті ще зайчики

Опубліковано в Афіша

ЛІСОВА ПІСНЯ

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

Художній керівник-заслужений діяч мистецтв України ЛІЛІЯ ГРИНЬ

    Театралізована програма академічного козацького ансамблю пісні і танцю "Запорожці" - це оригінальне прочитання фрагментів з драми-феєрії "Лісова пісня" української поетеси Лесі Українки.

  Постановка поєднує класичні романси відомих українських композиторів: К.Стеценка, Д.Січинського, В.Кирейка, О.Білаша, О.Левицького, хорові твори, поезію видатного митця - Лесі Українки з яскравим колоритом сучасної хореографії. Це своєрідний синтез музики, чистих почуттів та любові до рідного краю.

Ціна квитка від 70 грн.

Опубліковано в Афіша
Вівторок
12
лютого
19:00

JAZZ Love Forever

Опубліковано в Афіша
Субота
09
лютого
19:00

Распутник

Опубліковано в Афіша
Сторінка 1 із 2