Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 14 січня 2019 — Запорізька обласна філармонія
Понеділок
14
січня
15:13

СТВОРЮЄМО СВЯТКОВИЙ НАСТРІЙ

     13 січня концертом «Різвяна зірка» завершився марафон новорічно-різдвяних заходів в Запорізькій обласній філармонії, який стартував ще 16 грудня 2018 року. Залишили приємні спогади, подарували святковий настрій радості та захоплення як маленьким, так і вже досвідченим слухачам біля 40 заходів, а саме: родинне фольклорне свято «До нашому дому Миколай іде», незабутні яскраві концертні програми «Happy New Year», «Новий рік по-дорослому», «Різдвяний концерт органної музики», «Різдвяна зірка» та святкова шоу-програма «Хрюшталева туфелька».

     Більш як 14,0 тис. запоріжців скористалися чудовою можливістю створити собі і своїй родині святковий настрій.

     На кожному заході віддані шанувальники дякували артистам за талант, незабутні емоції та враження бурхливими оплесками, теплом і морем квітів.

     Невичерпна енергія, найвищий рівень професіоналізму та любов до глядачів – ось запорука успішності заходів обласної філармонії!

      Колектив закладу, як завжди, доклав максимум зусиль задля створення комфортних умов для культурного відпочинку запоріжців та гостей міста.

      Висловлюємо вдячність за підготовку та проведення новорічно-різдвяних програм:

-                головному диригенту академічного симфонічного оркестру, народному артисту України Вячеславу Реді;

-                художньому керівникові академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», заслуженому діячу мистецтв України Лілії Гринь;

-                художньому керівникові, заслуженій артистці України Ользі Беженарь;

     Мистецький проект «Філармонія – дітям» – це, напевно, один з найцікавіших і найзворушливіших проектів для дитячого та сімейного дозвілля в Запоріжжі. У рамках проекту з 22 грудня 2018 року по 9 січня 2019 року пройшло 25 грандіозних новорічних вистав під загадковою назвою «Хрюшталева туфелька» про неймовірні і захоплюючі пригоди!

     Ця історія розповіла про вередливу Королеву, яка була покарана за свої примхи і перетворилася на поросятко – символ нового 2019 року. Розбещена дівчинка, настільки сильно хотіла отримати всі-всі подарунки, що, навіть, не помітила, як одягла зачаровані туфельки від Володарки морів і океанів, морської відьми Урсули. Казкові герої – Джин, Рапунцель та Юджин, Кіт у Чоботях та Віслюк допомагали розчаклувати Королеву та долучили до цього відповідального завдання і самих глядачів. Разом з улюбленими персонажами присутні у залі влаштували запальні танці та ігри. На прикладі головної героїні малюки побачили, що набагато приємніше та корисніше не отримувати, а дарувати подарунки і головне – що дива існують, особливо під Новий Рік! А після насиченої та яскравої шоу-програми на дітлахів чекав веселий інтерактив біля Новорічної Ялинки, де діти грали, танцювали й співали з Дідом Морозом, Снігуронькою та героями мультиків.

   Шоу-програма «Хрюшталева туфелька» поєднала у собі якісне звучання драйвової музики, професійний вокал, сучасне світлове оформлення, ексклюзивні дизайнерські костюми, яскраві декорації на великому світлодіодному екрані та інші цікавинки. Окрема вдячність великій команді, яка працювала над створенням святкової шоу-програми «Хрюшталева туфелька»:

-                провiдній артистці – неперевершеній Юлiї Яксі, солicтам фiлармонiї – Полiні Гонтарь, Герману Романченко, Анні Мироновій, Юлію Гаврилову;

-                артистам академiчного козацького ансамблю пiснi i танцю «Запорожцi» – Катерині Губiній, Дарині Шупрановій, Тарасу Максименко, Вікторії Терещенко, Артему Крамаренко, Олені Гурко, Вікторії Карбишевій, Ігорю Кучумову, незрівнянному балету козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожцi», керівник – Олег Кравець;

-                улюбленцям публіки: Олексiю Подольному, Марку Первухіну, Богдану Хижняку, Євгену Луценку, маленьким зірочкам Анастасії Аншуковій та Ангеліні Осипчук, а також зразковій студії сучасної хореографії Модерн данс «Стиль», керівник – Любов Щербина;

-                нашим постійним партнерам відеооператору Василю Носенко та художнику по костюмах Олені Максютенко;

-                режисеру-постановнику Андрію Романову, керівнику частини (літературно-драматургічної) Юлії Дар’їній, асистенту режисера Марині Євченко, звукорежисеру Павлу Полуектову, художнику по світлу Ігорю Тиришкіну, провідному редактору Андрію Юрченко, костюмеру Олені Варваровській та всьому колективу Запорізької обласної філармонії під керівництвом генерального директора, заслуженого працівника культури України Ірини Конаревої!

      У піднесеному настрої та творчому запалі ми вже готуємо для вас нові яскраві концертні програми! Місце зустрічі – улюблений концертний зал імені М.І.Глінки!

Опубліковано в Новини