Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 10 січня 2019 — Запорізька обласна філармонія

Шановні друзі!

Дорогі колеги!

      Прийміть найщиріші вітання з нагоди 80-річчя творчої діяльності Запорізької обласної філармонії. Це – знакова подія у мистецькому житті Запорозького козацького краю та країни.
      Історія Запорізької філармонії розпочалася 11 січня далекого 1939 року та сповнена яскравими подіями, аншлаговими концертами, блискучими прем’єрами, самобутніми програмами та невгасимим творчим запалом видатних майстрів сцени, які протягом десятиліть наповнювали золотий фонд національної культури безцінними скарбами духовності.
      Пишаюся тим, що наш колектив – це команда однодумців, професіоналів високого рівня, які з гордістю віддають свій талант улюбленій справі, втілюють в життя сміливі проекти. Разом ми плекаємо кращі традиції, зберігаємо вірність високим ідеалам академічного мистецтва і, водночас, відкриті для сучасних сміливих експериментів та новаторських рішень.
      Високо ціную яскравий талант і безперервний творчий пошук, безмежну відданість сцені та активну життєву позицію кожного працівника філармонії. Впевнена, що наша праця і надалі вірно слугуватиме ідеї позитивного іміджу Запорізького краю, зміцнюватиме свій авторитет плідною концертною діяльністю академічного симфонічного оркестру, академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», ансамблю бандуристів «Божена», Диксиленду артистів академічного симфонічного оркестру та провідних солістів.
      Бажаю всім міцного здоров’я, родинного затишку, особистого щастя і нових здобутків у благородній справі відродження, збереження та примноження національного мистецького надбання.
      Нехай і надалі надає нам сил підтримка та любов численних шанувальників!


Зі святом, з ювілеєм!

З повагою

генеральний директор,

заслужений працівник

культури України                                                              ІРИНА КОНАРЕВА

 

м. Запоріжжя

11 січня 2019 рік

 

Опубліковано в Новини