Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 27 червня 2018 — Запорізька обласна філармонія

Шановні друзі та колеги!

Дорогі українці!

Колектив

Запорізької обласної філармонії

щиро вітає вас із загальнодержавним святом –

Днем Конституції України

     Основний Закон, прийнятий 22 роки, навіки закарбував волю українців жити у власній суверенній та соборній країні.Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

     Впевнені, що громадянська злагода – найважливіше досягнення нашого суспільства, запорука позитивних змін та імплементації у європейський простір.

    Пам׳ятаємо, що національне мистецтво – це багатовікове надбання нашого народу, автентична культура – це джерело народних традицій, а їх розвиток і підтримка – це запорука подальшого процвітання розвинутої та незалежної європейської держави.

     Від усього серця бажаємо вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

     Тож, давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах демократії!

     Хай завжди небо буде мирним та сонячним, а у домівках панує спокій та достаток!

     Хай квітне Україна!

 


За дорученням колективу,

з повагою

генеральний директор,

заслужений працівник

культури України                                                      Ірина Конарева

Опубліковано в Новини