Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 12 червня 2018 — Запорізька обласна філармонія
Вівторок
12
червня
13:45

ЗАПОРІЖЦІ НАВЧАЮТЬ КАНАДЦІВ

      Впродовж 14 днів в Україні буде проводитися проект Ukrainian Dance Workshop Tour (Семінари вивчення українського танцю).
     З 10 по 13 червня в рамках проекту артисти балету академічного козацького ансамблю пісні і танцю «»Запорожці» Запорізької обласної філармонії проводять навчальні семінари з українського народного танцю  для колег із Канади. Для 22 гостей із зарубіжжя артисти ансамблю провели клас-урок, продемонстрували свою майстерність та поділилися досвідом. Головна мета заходу – показати саме козацькі танцювальні композиції та познайомити із козацькою культурою. Канадським хореографам дуже сподобалася Україна, її традиції та народ. Особливі слова  захоплення лунали на адресу концертного залу імені М.І. Глінки, його елегантної архітектури та акустичних властивостей. Після спілкування з колективом філармонії, учасники проекту зазначили, що у Запорізькій обласній філармонії особлива тепла й гостинна атмосфера.
     Також, учасники програми співпрацювали із Національним ансамблем танцю України ім. Павла Вірського (м. Київ), пісенно-танцювальним ансамблем «Полтава» (м. Полтава), ансамблем «Пролісок» (м. Кропивницький).

Опубліковано в Новини