Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 23 жовтня 2018 — Запорізька обласна філармонія

Комунальний заклад «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: артиста                    І категорії академічного симфонічного оркестру, контрабас (1 шт. од.), артиста           І категорії академічного симфонічного оркестру, скрипка (2 шт. од.), артиста-вокаліста (соліста), провідного майстра сцени (2 шт. од.), артиста-вокаліста (соліста) вищої категорії (1 шт. од.), артиста-вокаліста (соліста) І категорії               (1 шт. од.), артиста-соліста-інструменталіста вищої категорії (1 шт. од.), музикознавця вищої категорії (1 шт. од.), артиста розмовного жанру вищої категорії (0,5 шт. од.), артиста ансамблю бандуристів вищої категорії (1 шт. од.), артиста хору І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» (1 шт. од.), артиста хору ІІ категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» (1 шт. од.), артиста балету ІІ категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»  (1 шт. од.), художника з освітлення (1 шт. од.).

Вимоги до конкурсантів:

1.    Артист І категорії академічного симфонічного оркестру
Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста симфонічного оркестру ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

2.    Артист-вокаліст (соліст), провідний майстер сцени
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста) вищої категорії не менше 5 років.

3.    Артист-вокаліст (соліст) вищої категорії
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста)            І категорії не менше 3 років.

4.    Артист-вокаліст (соліст) І категорії
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста)  ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.
5.    Артист-соліст-інструменталіст вищої категорії
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-соліста-інструменталіста І категорії не менше  3 років.
6.    Музикознавець вищої категорії
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та стаж роботи за професією музикознавця (лектора, мистецтвознавця) І категорії не менше 3 років.

7.    Артист розмовного жанру вищої категорії
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста розмовного жанру        І категорії не менше  3 років.

8.    Артист ансамблю бандуристів вищої категорії
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста ансамблю (соліста-бандуриста) І категорії не менше  3 років.

9.    Артист хору І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»
Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста хору  ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

10.    Артист хору ІІ категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»    
Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.

11.    Артист балету ІІ категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»    
Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.

12.    Художник з освітлення
базова вища освіта відповідного напряму підготовки (бакалавр, молодший спеціаліст), для бакалавра – без вимог до стажу роботи, для молодшого спеціаліста – підвищення кваліфікації та стаж аналогічної за характером роботи не менше           3 років.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії наступні документи:
-    заяву про участь у конкурсі;
-    заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною  фотокарткою;
-    копія документа, що посвідчує особу;
-    копія трудової книжки (за наявності);
-    копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;
-    інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки: копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня, почесного звання, державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, характеристики, рекомендації, рецензії, публікації, відгуки           (в разі наявності).

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах із Запорізькою обласною філармонією та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Документи на участь в конкурсі приймаються до 07 листопада 2018 року (включно) у відділі кадрів Запорізької обласної філармонії за адресою:                      м. Запоріжжя,  пр. Соборний, 183, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Оформлені неналежним чином документи до розгляду не приймаються.

Дата проведення конкурсу на заміщення вакантних посад – 09.11.2018р. за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 183. Про час проведення конкурсу кандидатам буде повідомлено додатково.

Запорізька обласна філармонія переможців конкурсу житлом не забезпечує. Витрати на проїзд та проживання здійснюються за рахунок претендентів.

Додаткова інформація щодо функціональних обов’язків, умов конкурсу, переліку необхідних документів надається за телефоном (061)236 44 46.

Опубліковано в Новини

18 жовтня в Комунальному закладі „Запорізька обласна бібліотека для дітей „Юний читач” Запорізької обласної ради відбувся „круглий стіл” за результатами експонування виставки „Тут ростуть діти” та знайомства із сучасними дитячими шведськими книжками, організований за сприяння посольства Швеції в Україні. Участь у заході взяв надзвичайний і повноважний посол Королівства Швеція в Україні пан Мартін Хагстрьом,директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної держадміністрації Владислав Мороко та депутат Запорізької обласної ради Ярослав Криль.

         Пан Мартін Хагстрьом вручив комплекти книжок сучасних шведських письменників представникам бібліотек Запорізької області та розповів:

        - В Швеції зараз справжній культ дитячої літератури, і ми мріємо поділитися нашими книжками із усім світом. Наша державна позиція – з дітьми можна говорити про все, але доступно, відповідно до їхнього віку, література має охоплювати всіх дітей так, щоб вони змогли відчути свою причетність до всього. Шведська мандрівна виставка „Where Children Grow”/„Тут ростуть діти” знайомить читачів із сучасними шведськими письменниками, організована за сприяння представництва посольства Швеції в Україні. На сучасних roll-up стендах розміщено інформацію про письменників та ілюстраторів, які вносять інновації як у мотиви, так і у візуальне оформлення книжок, прагнуть передати світові культурне розмаїття сучасного шведського суспільства. І ми також вважаємо, що всі держави мають сприяти читанню, підтримувати цікавість до книжок. Вагомим дороговказом тут слугує міжнародний обмін. Те, що книжки перекладаються і завойовують читачів у різних куточках світу, допомагає розуміти інших людей, збагачуватися знаннями одне про одного.

         Виконуюча обов’язки директора бібліотеки для дітей „Юний читач” Лариса Данилова розповіла, що посольство Швеції вже надало кілька комплектів книжок шведських авторів, виданих українською мовою, для наших бібліотек. Усі книжки – відмінної якості, ілюстрації в них мають таке ж значення, як і текст. Юні читачі вже познайомилися із ними, а тепер представники посольства провели в бібліотеці для дітей „Юний читач” обговорення цих книжок. Участь у „круглому столі” взяли бібліотечні фахівці, педагоги та психологи. Відбувся зацікавлений діалог про роль дитячої літератури та теми, яких торкаються дитячі книжки.

         Директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій Запорізької обласної держадміністрації Владислав Мороко подякував панові Мартіну Хагстрьому та сказав:

        - Перші книжки, які дитина бере в руки, запам’ятовуються на все життя. Дитячі книги, дитячі бібліотеки мають величезний вплив на майбутнє кожної людини. Прекрасно що шведські дитячі книжки піднімають складні теми, показують різні погляди, описують різні емоції. Зараз ні в кого немає сумнівів, що від книжок залежить майбутнє. Обласна влада приділяє велике значення збереженню мережі бібліотек та наповненню їх сучасними виданнями.

         Учасники заходу ще раз наголосили на важливості читання та креативності. Виставка „Тут ростуть діти” гостюватиме в запорізькій бібліотеці ще місяць, а потім помандрує далі: спочатку по Запорізькій області, а потім - Україною.

Опубліковано в Новини