Понеділок
01
липня

«Філармонія -дітям» і влітку!

    Протягом червня Запорізька обласна філармонія невпинно створювала сонячний і яскравий настрій  малечі.
    Дитячі музичні програми мали змогу переглянути учні дитячих літніх таборів  Запоріжжя та області. З радістю музикантів зустрічали у загальноосвітніх закладах № 51, 108, 33, 104, гімназії №8 міста та інші. Завітали артисти й до гімназії «Сузір'я» та школи № 3 смт. Василівка.
    Маленькі друзі філармонії взяли участь у музичному квесті «Таємниці філармонії», побачили запальні «Мультконцерт», «100 % саундтрек», «Євроконцерт»,  повчальні «Сірник-запальник», «Жабка-Царівна», «Козацька сила», «Витівки Шапокляйки в міста Лад», «Класика – дітям - 1».
    Кожна програма має захоплюючий сюжет, цікавий інтерактив, ретельно відібраний музичний матеріал та виствітлює актуальні теми. Артисти навчають дітей слухати та розуміти музику, що у майбутньому робить їх освіченими, цілеспрямованими та гармонійно розвиненими особистостями. У процесі перегляду малята не тільки отримують корисну інформацію, а й значно розширюють свій світогляд і духовно збагачуються.
     Всього артисти подарували учням близько 20 різножанрових музичних програм, якими насолодилися понад 1 507 чол.
     Артисти та колективи і надалі  дбатимуть про змістовно-культурне дозвілля маленьких мешканців Запоріжжя.
     Для наступного сезону колектив філармонії вже готує нові цікаві дитячі музичні програми. Тож, до зустрічі, дорогі друзі, у 80-му концертному сезоні! Неодмінно буде цікаво!