Вівторок
03
липня

ЗАПОРОЖЦІВ ВІТАЛИ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ

28 червня до Дня Конституції України в місті відбувся ряд святкових заходів. Однією з найяскравіших подій став спільний проект Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради та Запорізької обласної філармонії. На новій локації – у міському яхт-клубі концертною програмою «Folk& Rock» запоріжців вітали академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь,молодіжний гурт «FAR4», Сабіна Сафарлі та талановиті діти міста.

Мистецький проект «Folk & Rock» користується великою популярністю серед мешканців Запоріжжя і вже підкорив серця багатьох глядачів. Разом з артистами святкового вечора на сцені виступали й маленькі зірочки – учні музичних шкіл міста, які яскраво доповнили концертну програму. Незважаючи на похмуру погоду чимало городян долучилися до святкування. Публіка тепло вітала артистів, підспівувала знайомі пісні й підтанцьовувала під улюблені мелодії.

На адресу колективу Запорізької обласної філармонії прозвучало багато щирих слів вдячності за творчу співпрацю та подарований чудовий настрій. Зі свого боку, ми завжди раді творчій співпраці з яскравими талантами, колегами та майстрами сцени, даруючи слухачам найпозитивніші емоції, радість та натхнення!