Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 23 серпня 2018 — Запорізька обласна філармонія

23 серпня 2018 року на о.Хортиця, у колисці козацького краю, відбулися урочистості з нагоди святкування національного свята - Дня Державного Прапора України.

На оглядовому майданчику Музею історії запорозького козацтва зібралися представники обласної та міської влади, військовослужбовці, волонтери, громадськості.

Під звуки Державного Гімну України, який виконав академічний козацький ансамблю пісні і танцю "Запорожці" Запорізької обласної філармонії, синьо-жовтий  прапор замайорів над курганом поблизу музею на самому високому флагштоці країни.

З урочистою промовою до присутніх звернулись: голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Іванович Бриль, перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Олександрович Семенков, керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Анатолійович Омелянович.

Святкового настрою та почуття гордості за свою країну присутнім додав виступ академічного козацького ансамблю пісні і танцю "Запорожці". Колектив подарував чудову концертну програму та позитивні емоції.

Зі святом, співвітчизники!

Використано фотоматеріали з сайту Запорізької облдержадміністрації, сайту "Индустриалка", сайту "1 ПЕРВЫЙ ЗАПОРОЖСКИЙ"

Опубліковано в Новини