Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 04 жовтня 2018 — Запорізька обласна філармонія

    3 жовтня у концертному залі імені М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії лунали привітання з професійним святом для працівників освіти. Цього дня вшановували не легку, самовіддану працю сотень освітян Запорізької області. На заході були присутні вчителі і викладачі, педагоги і вихователі, методисти й майстри, керівники всіх рангів.

   Перед початком концерту в колонній залі другого поверху всі гості змогли насолодитися грою дитячого духового оркестру, прекрасною виставкою робіт учнів закладів мистецтва та модним дефіле.

    Напередодні професійного свята з привітальним словом до присутніх у залі звернулисяголова    Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак та заступник Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Валерій Еделєв. Щирими словами вдячності за нелегку працю представники влади привітали педагогів зі святом, за особливі заслуги нагородили кращих фахівців  нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України, медаллю «За розвиток Запорізького краю» та почесними відзнаками Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради й Запорізької міської ради. З теплими привітаннями до своїх колег звернулися директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Тетяна Озерова, директор Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Юлія Погребняк та заступник голови Запорізького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Юрій Юдін. Очільники нагородили вчителів почесними відзнаками Міністерства освіти і науки України, Центрального комітету працівників освіти і науки України, Запорізької обласної ради профспілок.

    За високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі слова подяки та шани звучали й на адресу присутніх у залі ветеранів! Юні школярики вручили їм подарунки та квіти з нагоди професійного свята.

    Найкращим музичним привітанням для працівників освітянської ниви став концерт талановитої учнівської молоді міста й області. Діти подарували своїм наставникам хореографічні композиції, душевні пісні та теплі віршовані рядки.

    Ведучі святкової програми – Юлія Дар׳їна та Микола Петюк, Кароліна Уманська та Гліб Шишкін, звукорежисер – Павло Полуектов, художник по світлу – Ігор Тиришкін.

    Концерт пройшов у піднесеному настрої. Кожен номер програми супроводжувався бурхливими оплесками. Глядачі отримали велике задоволення від концертної програми.

    Колектив Запорізької обласної філармонії створив комфортні умови для всіх гостей заходу та проведення свята. Двері концертного залу імені М.І. Глінки завжди гостинно відкриті для наших найдорожчих вчителів!

    Мистецький колектив філармонії на чолі з генеральним директор, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою щиро вітає всіх працівників освіти з професійним святом. Шановні, освітяни, нехай завжди на вашу честь, лунають найкращі пісні, наповнюючи ваше серце спокоєм, радістю та звичайним людським щастям!

Опубліковано в Новини